Zlatni Sweden Bitter 250ml

2.890 рсд

Zlatni Šveden biter je tradicionalna mešavina lekovitih biljaka i preparata koji povoljno utiče na čitav organizam. Dijetetski preparat na bazi ekstrakata mineralnih susptanci, lekovitih i aromatičnih biljaka, opšti tonik, za dugovečnost i dobro zdravlje.

Opis

GOLDEN SWEDEN BITTER

Zlatni Šveden biter za bolju vitalnost i rad unutrašnjih organa. Golden Sweden Bitter eliksir za dugovečnost i zdravlje – Elixir ad vitam longam

Golden Sweden bitter je naziv za Elixir ad vitam longam koji je poznat još i kao Švedska gorčica, odnosno Švedska grančica, Švedski tonik, Šveden biter (Švedska gorčina), Schwedenbitter, Schwedenkrauter.

Dugo već na tržištu postoje različiti artikli koji se svi nazivaju Originalni Sweden bitter. Medjutim, treba razumeti da postoje dva eliksira, vrlo slična ali ipak različita, koja se isto zovu ali drugačije se prave i drugačije deluju – to su Mali i Veliki Šveden biter.

Najveću zaslugu za njihovu popularnost ima austrijska travarka i naturopata Marija Treben koja je koristila verziju tonika poznatu kao Mali Šveden biter i sa njim je lečila, jer je i tada i sada bilo jako teško doći do svih skupih sastojaka za Veliki Šveden biter.

Šveden biter ili Švedska grančica je spoj tinkture lekovitog bilja i terijaka, antičkog leka u vidu smole. U savremeno doba je terijak uklonjen iz eliksira, a i kada ga ima, to je neka vrlo čudna biljna verzija drevnog leka (samleveno bilje u prahu). Originalni Terijak je smola, koji inače ako je dobro napravljen ima dragocena lekovita svojstva.

Nedostatak pravog terijaka u svim verzijama Šveden bitera na koje smo nailazili i probali, kao i standardan način na koji se eliksir danas pravi, nateralo nas je na kraju krajeva da se vratimo tradiciji i sami napravimo Veliki Šveden biter po izvornoj Parcelzusovoj formuli iz srednjeg veka, nazvan Golden Sweden bitter – Elixir ad vitam longam.

 

Ovo je moćan eliksir zdravlja i dugovečnosti. Pravimo Veliki eliksir za dugovečnost u malim serijama, jer je proces proizvodnje komplikovan, skup i spor za razliku od Malog Šveden bitera koji se lako pravi i svuda prodaje po niskim cenama.

Švedska grančica po spisu Stari rukopis Dr Samsta navodno leči čitavih 46 bolesti po pisanju Marije Treben. To je po njoj eliksir za dugovečnost, za imunitet, podsticanje i stimulisanje.

„Zdravlje i radna sposobnost održaće se do duboke starosti ako se triput dnevno, ujutro, u podne i uveče, pije mala kašika šveden bitera, s malo vode ili biljnog čaja“ – citat je Marija Treben iz knjige Zdravlje iz Božije apoteke.

Sastav Velikog Zlatnog Švedenbitera su

Sastojci eliksira: Muskatni oraščić, Aloja, Rabarbara, Djumbir, Tamjan, Kurkuma, Lincura, Andjelika, Jasenak, glina, Šitake pečurka, Vilino sito, Šafran, Sena, prirodni Kamfor, Srčenjak, Hajdučka trava, Majkina dušica, Vranilovka, Potentila, Kantarion, Odoljen, Vino i Terijak

Golden Sweden bitter i bolesti.

Eliksir dugovečnosti se može piti kod mnogih stanja ali se primenjuje i spolja u vidu obloga. Mi Golden Sweden bitter – Elixir ad vitam longam preporučujemo svima za sledeća stanja kao:

 • prirodni preparat za produženje života
 • stimulator krvotoka i bolje prokrvljenosti – jača cirkulaciju i srce
 • prirodni preparat za klimaks i menopauzu jer smiruje simptome menopauze
 • prirodni preparat za očuvanje vitalnosti – krepi i osnažuje
 • stimulans za krepkost i oporavak od iscrpljenosti
 • prirodni preparat za stabilan i jak imunitet
 • prirodni proizvod za regulisanje crevne flore i mikrobioma
 • prirodni čistač jetre, krvi i unutrašnjih organa
 • stabilizator kod hormonalnih bolesti – uravnotežuje hormone
 • obloga kod reumatizma, bola i otoka zglobova
 • biljna obloga za rane, ujede i čireve – smiruje gnojne rane na koži, afte u ustima
 • blagotvorna obloga za rak unutrašnjih organa – obloge se stavljaju spolja
 • prirodni dodatak ishrani kod depresije, bezvoljnosti, histerije, hiperaktivnosti
 • antiparazitni preparat za čišćenje tela od parazita
 • eliksir za čišćenje duha i tela i deotoksikaciju od toksina i teških metala
 • eliksir dugovečnosti

Običan mali Šveden biter Marije Treben koji nalazite u apotekama je skraćena verzija Velikog Šveden bitera, ima jači ukus, jaču aromu i deluje energičnije na stomak. Koristi se za lečenje niza oboljenja, ali se ne može i ne preporučuje se za dugu upotrebu jer iscrpljuje organizam.

Mali Šveden biter ima jaka diuretska svojstva i tera na čišćenje creva, što dugotrajnom upotrebom izaziva posledice. Zato svaki mali Original Sweden bitter koji kupite u apoteci u uputstvu ima napisano da se nakon dve nedelje korišćenja mora napraviti pauza.

Naš prirodni preparat Veliki Golden Sweden bitter je tonik koji ne deluje tako intezivno na stomak ali koji deluje na sve unutrašnje organe i funkcioniše po starim spisima kao svojevrsni eliksir dugovečnosti – Elixir ad vitam longam.

To je moćan i živ eliksir za dug život ako ga koristite umereno i kontinuirano, i ako živite prikladno. Svega nekoliko desetina kapi dnevno je potrebno da bi on delovao. Možete po neki dan i preskočiti, osim ako niste bolesni, jer eliksir za dug život nije lek da se mora koristiti propisana doza u propisano vreme.

Golden Sweden Bitter i srce, cirkulacija i krvotok.

Prva stvar koja se uočava je da Švedska grančica posle nekog vremena poboljšava cirkulaciju, posebno kapilarnu, što je dragoceno ako imate slabo srce, slabe krvne sudove i postoji opasnost od srčanog udara ili moždanog udara. Svako ko ima porodičnu sklonost ka bolestima srca trebalo bi preventivno da pije Švedsku grančicu.

Takodje, svako ko ima aterosklerozu ili je već doživeo srčani udar trebalo bi da kontinuirano pije Zlatni Šveden bitter kao preventivu. Uočeno je da eliksir postepeno menja svojstva krvi jer su kraste svetlije i glatke, izgleda da poboljšava cirkulaciju i čuva vas od ubrzanog razvoja srčanih bolesti.

Treba napomenuti da je bitno da se i redovno posti jer dug post čisti krvne sudove. Piti jednom do dva puta dnevno kafenu kašičicu eliksira sa vodom smatramo za odličnu preventivu protiv srčanih bolesti.

Golden Sweden Bitter i klimaks.

Eliksir se pokazao i kao prirodni preparat za klimaks i menopauzu. Kada naidju prvi simptomi menopauze ili već par godina pre klimaksa treba početi uzimati Golden Sweden Bitter kao prirodni proizvod za PMS. Dovoljno je uzimati jednu do dve kafene kašičice dnevno sa čašom vode i to će imati fantastičan uticaj na telo žene i njen hormonalni status. Nećete ni osetiti menopauzu.

Andjelika, aloja, mumio, kurkuma, vilino sito deluju pozitivno na hormonalni status žene. Eliksir je posebno preporučljiv ženama koje imaju slabu menstruaciju jer se podstiče cirkulacija, dok sa druge strane žene koje imaju obilnu menstruaciju mogu očekivati da će im Švedska grančica pojačati krvarenja.

Veliki Šveden biter ili kako ga mi zovemo Zlatni Šveden biter – Golden Sweden bitter je tonik koji je napravljen još u doba renesanse, u srednjem veku. Formula za eliksir života i dugovečnosti pripada čuvenom lekaru Paracelzusu koji se bavio medicinom, hemijom i lekovitim biljem.

Paracelzusova formula Elixir ad vitam longam je korišćena za Golden Sweden bitter, i mi smo istraživanjem došli do saznanja koliko je njegova formula genijalna i promišljena, vekovima ispred svog vremena.

Zašto je Golden Sweden Bitter skuplji od ostalih bitera?

Prvo, Golden Sweden Bitter ima više sastojaka i to mnogo skupljih sastojaka u sebi od prosečnog Šveden bitera. Drugo, stavlja se mnogo više najskupljih sastojaka u eliksir nego što jeftiniji biteri stavljaju, pošto svi gledaju da spuste cenu proizvodu izbegavaju da stavljaju ono što stvarno košta i pomaže. I treće, nas Golden Sweden Bitter se pravi duže i kompleksnije od klasičnih bitera.

Preporučujemo i naše druge proizvode sa Golden Sweden Bitter eliksirom, posebno ako koristite eliksir spolja:

 • Sweden bitter krema
 • Sweden bitter gel

Golden Sweden bitter i dugovečnost.

Eliksir je napravljen da osobe temeljno uravnotežuje, da očuva vitalnost i krepkost. Doktor Paracelzus je odlično razumeo kako ljudsko telo funkcioniše i napravio je izbalansiran i živ tonik koji treba da harmonizuje telo, um i duh. Izbor biljaka, minerala i drugih sastojaka govori da je o mnogim detaljima vodjeno računa u Paracelzusovoj formuli.

Uz to, eliksir za dugovečnost Golden Sweden bitter se pravi na poseban način, poštujući renesansnu tradiciju i metodologiju srednjovekovnih lekara kako se pravilno mešaju sastojci i balansira njihova vitalna energija.

Kao što smo napisali u jednom tekstu ranije, Šveden biter je spoj terijaka i tinkture, balansiran tonik koji harmonizuje vaše telo i izvlači štetne materije iz organizma. Zato se Zlatni Šveden biter može piti dugo i bez posledica.

Zlatni Švedenbiter je univerzalan preparat za imunitet i hormonalni balans. Kada je imunitet u ravnoteži, telo samo pobedjuje sve bolesti, kancer se ne razvija, hronične bolesti se ne pojavljuju i živi se dugo.

U čemu je razlika izmedju Golden Sweden Bittera i drugih bitera?

Golden Sweden Bitter se pije 3 puta manje od ostalih bitera. Običan Sweden Bitter ima u u uputstvu da se pije 3 x po supenu kašiku, dok se Golden Sweden Bitter pije 2 x po pola kafene kašičice, što govori o mnogo moćnijem delovanju našeg preparata. Zato naša bočica mnogo duže traje. Uz sve to ima prijatniji i puniji ukus.

I za razliku od svih ostalih bitera Golden Schweden bitter nije laksativ i ne boji creva. Svaki običan Šveden biter ima laksativno svojstvo i podstiče rad stolice, naš to nema. Kad koristite klasične bitere koji imaju laksativna svojstva creva vam se vremenom ulenje i uz to materije iz bitera boje creva, pa se preporučuje da se koriste samo dve nedelje a da se onda pravi pauza, dok Golden Sweden bitter može da se pije bez prestanka.

I najbitnije, naš eliksir deluje na sve sisteme tela, ne samo na stomak kao kod običnih Šveden bitera.

Šveden biter i paraziti

Zlatna Švedska grančica je prirodna terapija za parazite. Koristi se eliksir i kao prirodna antiparazitna terapija, ali se onda mora uzimati u jakoj dozi. Svi glavni sastojci eliksira su antiparazitni lekovi: Karanfilić, Šafran, Aloja, Šilajit, Lincura, Kurkuma.

Protiv parazita Sweden Bitter se uzima po sledećem protokolu: 1 supena kašika u čaši vode se izmeša i popije 15 minuta pre obroka. Tri doze se uzimaju dnevno, na svakih 6 do 7 sati se uzima jedna kašika, pred svaki obrok. Ukupno 3 kašike dnevno se uzimaju.

Antiparazitna terapija traje najmanje 3 nedelje ali ne više od mesec dana. Potrebno je nekoliko bočica popiti za uklanjanje parazita iz tela.

Istovetna terapija sa 3 supene kašike eliksira dnevno se koristi i kod malignih bolesti kao dodatak ishrani za jačanje tela.

Jedna bočica Golden Sweden bitter eliksira za dugovečnost traje oko 2 meseca ako se uzima dva puta dnevno po 30 kapi (pola kafene kašičice).

Preporučena upotreba proizvoda: Preventivno: 2 puta dnevno po 25 kapi (pola kafene kašičice) sa vodom ili vinom, ujutru i uveče pre obroka. Kod zdravstvenih problema: 3 puta dnevno po 50 kapi (jedna kafena kašičica) sa vodom, pre obroka. Pre upotrebe promućkati.

Posebna upozorenja. Proizvod je namenjen osobama starijim od 18 godina. Nije namenjen trudnicama i dojiljama. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda, a posebno na sastojke biljaka iz familije Asteraceae (ambrozija, kamilica, neven i slično) ili Apiaceae (peršun, kim, morač i slično). Ukoliko primate bilo kakvu terapiju, pre upotrebe proizvoda konsultujte se sa svojim lekarom, a posebno ako primate kardiotonične heterozide, tiazidne diuretike i antikoagulanse, ili biljne lekove i dijetetske proizvode koji sadrže antrahinone (list sene, kora krušine i slično).

Osobe svetle puti mogu nepovoljno da reaguju na intenzivnu Sunčevu svetlost, pa se savetuje izbegavanje sunčanja tokom uzimanja proizvoda. Primenu proizvoda mogu da prate simptomi gastrointestinalnog diskomfora (mučnina, grčevi u stomaku) ili simptomi reakcija preosetljivosti. Ukoliko primetite bilo kakav neželjeni efekat, odmah prekinite uzimanje proizvoda. Proizvod sadrži alkohol.

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti! Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

Čuvanje: proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

Zapremina bočice: 250 ml

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Zlatni Sweden Bitter 250ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *