Tinktura lavlje grive Fantastik fungi

1.450 рсд

Dodatak ishrani na bazi gljive Lavlje grive

Doprinosi poboljsanju moždanih funkcija
100% Prirodni ekstrakt Lavlje grive
Gljiva uzgajana u Srbiji
Odobreno od Ministarstva zdravlja Republike Srbije

Tinktura Lavlje grive bazirana je na čistom ekstraktu lekovite pečurke Hericium erinaceus koja je proglasena gljivom 21. veka zbog svog lekovitog dejstva.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Lavlja griva – Hrana za mozak

Lavlja griva je bogata ß-glukanima i prirodnim nootropnim supstancama – hericenon i erinacin – odgovornim za očuvanje nervnih ćelija i poboljšavanje moždanih funkcija.

Studija na starijim odraslim osobama sa blagom demencijom otkrila je da konzumiranje ekstrakta Lavlje grive tokom četiri meseca značajno poboljšava mentalno funkcionisanje. Kod ispitanika je zabeležen poboljšan fokus i smanjeni simptomi ‚‚moždane magleˮ odnosno mentalne usporenosti, ošamućenosti, nepažnje, nedostatka prisutnosti i zbunjenosti.

Ustanovljeno je da Lavlja griva uspešno obnavlja omotač nervnih ćelija pa ih tako čuva od propadanja.

Upravo zbog toga, u toku su istraživanja koja treba da utvrde da li uzimanje Lavlje grive može da uspori progresiju hroničnih neurodegerativnih bolesti kao sto su Alchaimer, multipla skleroza i Parkinson.

Proizvedeno u Srbiji u strogo kontrolisanim uslovima

Gljivu uzgajamo u strogo kontrolisanim uslovima bez teških metala i pesticida kako bi se garantovala čistoća i moć ekstrakta.

Naše tinkture se prave po recepturi Jovane Vunduk, doktor tehnološkog inženjerstva, korišćenjem savremene tehnologije na način koji u najvećoj meri čuva aktivna jedinjenja prisutna u ovoj gljivi.

Odobreno od Ministarstva Zdravlja Republike Srbije

Naša tinktura Lavlje grive je jedina u Srbiji koja je prošla kontrolu Farmaceutskog fakulteta i ima odobrenje od Ministarstva Zdravlja.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Tinktura lavlje grive Fantastik fungi“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *