Organska Kurkuma u prahu 150g – JustSuperior

640 рсд

Sastojci: 100% organska kurkuma u prahu (Curcuma longa) iz Indije. Pakovanje traje oko mesec i po dana.

  • Organska Superior indijska kurkuma u prahu (5-6% kurkumina)
  • Posebna sorta koja sadrži 5-6% bioaktivnog kurkumina, što je čak 3,5 puta više od prosečnih kurkuma
  • Direktno sa plantaža sa juga Indije, garantovano autentična (Curcuma Longa)
  • Uvek sveža, izrazito narandžaste boje i intenzivnog ukusa – razlika se vidi odmah!
  • Reguliše inflamatorne procese u organizmu, pozitivno utiče na raspoloženje (umiruje nervni sistem), dobro poznate efekte ima na kosti i zglobove, kožu, i šećer u krvi.

Opis

Jedan od najmoćnijih začina na planeti

Na koji način se vi borite protiv virusa i prehlada? 

Da li ste već istraživali koji je najefikasniji prirodni metod da provedete zimu, a i ostala godišnja doba, bez dosadnog kašlja, prehlada, gripa i sličnih stanja koja vam obaraju imunitet i remete svakodnevicu?

Ako imate pozitivan odgovor, zasigurno ste kao jednu od najčešće preporučenih namirnica videli kurkumu. Pozivamo vas da odvojite malo vremena i na našoj stranici pročitate o benefitima kurkume, šta je čini toliko popularnom, odakle potiču te priče, a šta je zapravo nauka potvrdila i da li je lekovitost kurkume zaista dokazana. Kada čitate tekstove na internetu, najčešće za napisane tvrdnje nije data ni jedna referenca, dok ćete kod nas naći čitav spisak naučne literature koju smo koristili kao izvor za sve iznesene tvrdnje.

Otkrićete kako ova biljka može podržati vaš organizam da adekvatno reaguje na sve stresne faktore iz okruženja koji su naša svakodnevica, a da ne budete pod konstantnim upalama za koje se smatra da su uzrok mnogih hroničnih bolesti.

Saznaćete i na koji način možete umiriti vaš nervni sistem, podržati zdravlje krvnih sudova, zglobova, i pomoći regulaciju šećera u krvi. 

Možda i najvažnije, potrudićemo se da vam damo realnu sliku o tome kakva je to kurkuma koja zaista pruža ove efekte i kako se koristi kurkuma u prahu, da bi se ti efekti ispoljili.

Vekovima se intenzivno intenzivno koristi u ajurvedi, Siddha medicini i tradicionalnoj kineskoj medicini zbog brojnih svojstava kojima se može pohvaliti:

  • antioksidanskih,
  • anelgetskih,
  • antiinflamatornih,
  • antiseptičkih i
  • antikancerogenih svojstava.

Da li sve kurkume daju obećane efekte? Nažalost ne.

Neke daju više negativnih nego pozitivnih efekata (kao npr. rinfuzna kurkuma koja pritom nije ni organska). Među organskim kurkumama postoje takođe značajne razlike, od kojih u potpunosti zavisi kakve efekte ćete imati od ovog divnog začina. Sve o tome možete pročitati u odeljku ‘Zašto da izaberete Superior kurkumu’. Tu ćete naći i odgovor na pitanje zašto mi smatramo da je celovita organska kurkuma u prahu bolji izbor od suplemenata koji sadrže samo kurkumin.

Upravo u skladu sa zdravstvenim benefitima koje pruža naša kurkuma, cena je formirana na tržištu i možete biti sigurni da je u odličnom saglasju sa kvalitetom proizvoda, a u nastavku teksta saznaćete i zašto.

Dodatne informacije

Težina 150 g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Organska Kurkuma u prahu 150g – JustSuperior“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *