Akcija!

Med plus HASHIGI

950 рсд

Hashigi mešavina doprinosi poboljšanju imuniteta organizma i čišćenju organizma od teških metala, slobodnih radikala i malignih ćelija a pozitivna dejstva izražena su i u uravnotežavanju metaboličkih procesa u organizmu.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Hashigi mešavina je plod tradicionalne japanske medicine kao i svega najkvalitetnijeg što nam pruža svet lekovitog bilja i pčela. Ova mešavina prilagođena je evropskom podneblju i obogaćena dodacima koji se kod nas vekovima koriste. Lekovita svojstva pečurke shii take (shii – hrast i take – pečurka) poznata je kako u Japanu tako i u Kini i Indokini gde se koristi ne samo u ishrani već i kao lek za mnoge bolesti. Dodatak djumbira, korijandera i baza bagremovog meda čine ovu mešavinu idealnim sredstvom za vraćanje energetskog potencijala organizma. Hashigi mešavina doprinosi poboljšanju imuniteta organizma i čišćenju organizma od teških metala, slobodnih radikala i malignih ćelija a pozitivna dejstva izražena su i u uravnotežavanju metaboličkih procesa u organizmu.

Sastav i doziranje:

MED Plus HASHIGI mešavina se sastoji od najkvalitetnijeg prirodnogvrcanog bagremov meda, shitake, đumbira i korijandera. Jedna kašika ujutru pre doručka ili uveče pre spavanja. Sportisti i ljudi s zdravstvenim problemima mogu uzimati duplu dozu.

Dodatne informacije

Težina 500 g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Med plus HASHIGI“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *