LIVADSKI med 1kg

1.150 рсд

Zbog velikog bogatstva hranjivih i lekovitih materija livadski med je pogodan za decu, bolesna lica i starije osobe, mada i svi drugi mogu da uživaju u blagodetima redovnog konzumiranja livadskog meda.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Livadski ili cvetni med spada u najkvalitetnije medove, iz razloga što u njegovom pravljenju pčele posećuju veliki broj livadskih biljaka i drugih cvetnica. Koliko strpljivosti samo treba da to bogatstvo različitog lekovitog nektara pčelice pretoče u divnu mirišljavu, slatku i zdravu kašičicu livadskog meda. Ovaj med obiluje različitim hranljivim sastojcima koje su karakteristične za livadsko bilje – bosiljak, belu detelinu, maslačak, mentu, fasceliju ali i suncokret, divlju i uljana repicu, mrtvu koprivu, kadulju i još mnogo drugog jako lekovitih biljaka. Upravo zbog velikog bogatstva tih hranjivih i lekovitih materija livadski med je pogodan za decu, bolesna lica i starije osobe, mada i svi drugi mogu da uživaju u blagodetima redovnog konzumiranja livadskog meda.

Sastav i doziranje:

Prirodno vrcani livadski (cvetni) med.
Med je najbolje konzumirati jednu veliku kašiku ujutru pre obroka i jednu veliku kašiku uveče posle večere. Sportisti i ljudi s zdravstvenim problemima mogu uzimati duplu dozu.
Oprez za alergične na polen.

Dodatne informacije

Težina 1000 g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „LIVADSKI med 1kg“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *