Himalajska so sa začinima 250g

345 рсд

Začinite vaš obrok zdravije! Kombinacijom himalajske roze soli i aromatičnog začinskog bilja i povrća dobili smo veoma ukusnu začinsku so!!!

  • bez konzervansa
  • bez mononatrijum glutaminata (MSG)
  • bez veštačkih boja i aditiva

Himalajska roze so sa začinima je 100% prirodna. Prirodno bogat ukus ružičaste soli u kombinaciji sa pažljivo odabranim začinskim biljem i sušenim povrćem čini ovu začinsku so idealnom za salate, pice, testeninu, tople sendviče, povrće na pari, u rerni i sl.

Zdrave karakteristike himalajske soli uravnotežiće mnoge procese u našem organizmu i doprineti našem zdravlju na bezbroj načina.

Opis

Ako tražite začinsku so koja ne sadrži štetnu kuhinjsku so, ni morsku so dobijenu iz alarmantno zagađenih mora kao ni mononatrijum glutaminat, a koja daje hrani odličan ukus, ovo je pravi izbor za vas!

UKUSNO I ZDRAVO!

Mononatrijum glutaminat (MSG) je tzv “poboljšivač ukusa”, koji se nalazi u kockama za supu, smrznutoj hrani, začinskim mešavinama kao što je “začin C”, grickalicama poput čipsa itd. Iako poboljšava ukus, dokazano je da njegovo prisustvo u organizmu razara mozak, remeti rad hormona i utiče na pojavu velikog broja bolesti.

MSG zapravo deluje kao otrov koji previše nadražuje nervne ćelije sve dok one ne odumru. Prema naučnim studijama, njegovo prisustvo doprinosi nastanku bolesti kao što su multipla skleroza, Alzheimerova bolest, hiperaktivnost kod djece, gubitak pamćenja, kronični umor, hormonalni problemi, gubitak sluha, epilepsija, Parkinsonova bolest, hipoglikemija, demencija, oštećenja i tumori na mozgu, alergijske reakcije, nagle promjene krvnog tlaka, glavobolje i migrene.

Zbog toga smo odlučili da kreiramo seriju začina na bazi himalajske soli koji u svom sastavu NE SADRŽE ovaj štetni sastojak. Naši začini će oplemeniti svaki vaš obrok bogatim i punim ukusom.

Kada svesno biramo šta jedemo, biramo kvalitetniji i ispunjeniji život.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Himalajska so sa začinima 250g“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *