Akcija!

Eterično ulje geranijuma 10ml Natura oleum

952 рсд

Geranijum je poznat po upotrebi u parfemima i preparatima za negu kože, ali njegova lekovita svojstva su se istakla i kod tretmana stresa, povišenog krvnog pritiska, ubrzanog pulsa, anksioznosti i tokom porođajnih kontrakcija.

Eterično ulje Geranijuma ima tanku konzistenciju i varira od bistre do amerne boje. Svežeg je mirisa sa blagom voćnom aromom. U aromaterapiji se koristi kao srednja nota.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Ulje Geranijuma (Pelargonium) ima dugačku listu lekovitih svojstava koje uključuju smanjenje upala i moćno dejstvo protiv gljivičnih infekcija. Ulje ublažava anksioznost, stabilizuje emocije, pomaže kod porođajnih bolova i kontrakcija, snižava povišeni krvni pritisak i ubrzano lupanje srca.
Geranijum takođe utiče i na eliminaciju viška vode iz organizma, ublažava zagušenje limfe i grlobolju.

Kada se koristi lokalno ima pozitivno dejstvo na popucale kapilare, modrice i poremećaje periferne cirkulacije. Umiruje kožu nakon uboda insekata, opekotina ili manjih rana.

Kada se koristi u aromaterapiji ili za meditaciju, eterično ulje geranijuma podiže duh, istovremeno ublažavajući nervnu napetost. To može pomoći u ublažavanju straha od napuštanja ili obaveza, a može pomoći i u procesu samoprihvatanja.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Eterično ulje geranijuma 10ml Natura oleum“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *