Epsom soli 600g Shirko

715 рсд

Očistite organizam od toksina izazvanih pesticidima u hrani, rentgena, antiperspiranata, lekova. Detoksikujte lice, telo i rešite se hemoroida, oticanja zglobova i reume, poboljšajte koncentraciju i san. Obezbedite Vašem organizmu više energije i svežine.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Kancerogene supstance i supstance koje ometaju rad hormona često se nalaze i u maskarama, senkama, ruževima za usne, ajlajnerima… Ako želite da detoksikujete lice, natopite obilato vunenu rukavicu toplim rastvorom izvorske vode u koju stavljata epsom so za kupanje i držite na licu što duže. Otečeno lice usled neprospavanih noći ili sporijeg metabolizma možete ovim hipertoničnim tretmanima znatno osloboditi od nagomilanih ustajalih tečnosti. Poželjni su i blagi, kružni pokreti koji bi pospešili limfnu cirkulaciju. Tim postupcima umanjujete rizik da neki nepoželjni okidač proradi.

NAPOMENA
Magnezijum sulfat – Epsom so za kupanje (Gorka so) je 100% prirodni mineral ali nije pogodan za jelo.

SASTAV :
Epsom soli 100% prirodni mineral,eterična ulja Eucalyptus i Mentha-e 100% prirodana.

Očistite organizam od toksina izazvanih pesticidima u hrani, rentgena, antiperspiranata, lekova. Detoksikujte lice, telo i rešite se hemoroida, oticanja zglobova i reume, poboljšajte koncentraciju i san. Obezbedite Vašem organizmu više energije i svežine.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI
Svi tekstovi u ovoj publikaciji su neobavezujuće informacije namenjene isključivo informisanju i zdravstvenom prosvećivanju opšte populacije te nipošto ne zamenjuju lekarsku dijagnozu ili lečenje kod Vašeg licenciranog lekara. Iskreno se nadamo da informacije koje smo Vam ovde pružili doprinose Vašem zdravlju, prosperitetu i blagostanju. Ovde navedene informacije sakupljene su iz mnogih stručnih izvora kao i iz publikacija od lekara koji u terapiji koriste magnezijum hlorid.

Epsom so za kupanje je pogodan za trudnice sa otečenim nogama, a mogu se praviti i kupke za malu decu.

Možete ispirati nos, ublažiti tegobe kod prehlade, upale sinusa, grla, i koristiti ga za inhalaciju. Svojim alkalnim dejstvom pomažu kod reume i artritisa i izvlače otrove iz organizma jer epsom soli aktiviraju proces reverzne osmoze i kroz nju uklanjaju toksine iz tela.

EPSOM I ZRAČENJE
U kadu sa toplom vodom sipajte pola šolje epsom soli i jednu šolju sode bikarbone. Ova kupka sprečava posledice zračenja od: rentgena, lečenja raka zračenjem, zračenja ekrana, mobilnog telefona , elektromagnetnog atmosferskog smoga (antene, repetitori…).

OSTALE PRIMENE EPSOM SOLI
Udisanje (inhalacija ) isparenja epsom soli rastvorenih u vreloj izvorskoj vodi pomaže astmatičarima (kod teških napada se daje intravenski jer smanjuje inflamaciju vazdušnih prolaza i olakšava normalan protok vazduha). Slana isparenja će olabaviti sluz u plućima i iskašljavanje će biti produktivnije.

Vodeni topli rastvor epsom soli može se privijanjem primeniti na artritične zglobove.Tako se smanjuje njihovo oticanje (hipertonično izvlačenje vode iz otoka) i ukočenost okolnih mišića tako da dolazi do značajnog olakšanja.
Intra venski ili intramuskularno se daje trudnicama u cilju sprečavanja prevremenog porođaja. Takođe se daje da se spreče grčevi tokom porođaja.

Mnogi ljudi kažu: nemam vremena da se kupam u kadi ili : navikao sam da se tuširam. Da vas podsetimo, bolje je odvojiti vreme za potapanje u kadi nego za čekanje u redu pred bolničkim šalterima, ali, i ohrabrićemo vas: čak i brčkanjem stopala u lavoru će minerali difundovati u ceo organizam za kratko vreme.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Epsom soli 600g Shirko“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *