DR ANDRA Organsko jabukovo sirće

280 рсд320 рсд

Jabukovo sirće dobijeno od zdravih plodova jabuke, koje nisu ničim tretirane i koja mogu poneti naziv ekološkog ili pak šumskog ploda divlje jabuke, daju ono sirće koje može čoveku koristiti.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Jabukovo sirće organsko Dr. Andra 250ml

Organsko jabukovo sirće je prizvedeno od zdravih i zrelih plodova jabuke bez upotrebe hemijskih  preparata i veštačkog đubriva na površinama gde nema zagađivača. Koristeći serifikovanu organsku jabuku i tradicionalnu metodu dobili smo kvalitetno jabukovo sirće. Ono zadržava sve hranljive sastojke koje jabuka ima uz dodatak kiselina I enzima koji se prirodno stvaraju u procesu fermentacije. Balgotvorna svojstva jabukovog sirćeta su poznata svima od davnina. Mešavina sirćeta i meda se koristila kao eliksir koji podiže energiju, a kod nas ga je doneo Dr. Andrija Marijanović.

Upotreba: Jabukovo sirće se koristi kao prilog jelu, začin ili za konzervisanje hrane.Pored toga, uspešno pospešuje probavu, te doprinosi stvaranj bazne sredine u organizmu. Preporučena dnevna doza je dve kašike sirćeta u čašu mlake vode sa kašičicom meda

Dodatne informacije

Kolicina

250ml, 500ml

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „DR ANDRA Organsko jabukovo sirće“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *