DR Andra jabukovo sirće za salatu 500ml

160 рсд

Kategorija: Oznaka:

Opis

Dr Andra jabukovo sirće za salate je potpuno prirodno, nerazređeno i nepasterizovano jabukovo sirće. Za proizvodnju se koriste isključivo zreli plodovi divljih, starih, neprskanih sorti jabuka sa ekoloških područja Župe i Kopaonika sa dodatkom biljnih ekstrakata peršuna, celera, bosiljka i majorana, koji se savršeno uklapaju u naše tradicionalne salate i jela.

Mnogi proizvođači pasterizuju jabukovo sirće i tako uništavaju moćne enzime, izbacuju minerale i druge značajne hranjive sastojke, te uništavaju prirodne kiseline bitne za sprečavanje mnogih bolesti. Nasuprot njima po tradicionalnoj 25 godina staroj recepturi u Dr Andra jabukovom sirćetu za salate je sačuvano više od tri stotine mikroelemenata koji se nalaze u jabuci, uključujući pektin, vitamine A, B1, B2, B6, C, E kao i minerale kalijum, natrijum, kalcijum, magnezijum te se stoga „ZDRAVO“- „Dr.ANDRA“ jabukovo sirće može nazvati “aktivnim zdravljem“ jer je u njemu sačuvano sve zdravo iz jabuke.

Namena:

Dr Andra jabukovo sirće za salate se preporučuje za svakodnevnu upotrebu zbog njegove koristi u osvežavanju organizma, očuvanju vitalnosti i jačanju imuniteta.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „DR Andra jabukovo sirće za salatu 500ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *