Biomaska 75ml Shenemil

580 рсд

Kategorije: , Oznaka:

Opis

BIOMASKA – za sve tipove kože. Maska za lice, akne, bubuljice, protiv bora, za izražene i otekle podočnjake, ispucale i hrapave laktove, kolena i pete, celulit, ujeda komaraca, neprijatan miris nogu, širok spektar ko`nih oboljenja i dr. Glina se može koristiti za bilo koji tretman kože, zdrave ili obolele.

Biomaska u obliku kreme za spoljnu upotrebu.

– MASKA ZA LICE I PROTIV BORA Namazati glinu u debljem sloju na licu, ali izbegavati podočnjake. Posle 20-30min. mekom vlažnom tkaninom ili vatom nakvasiti dobro lice (da zasušena glina postane opet gel), a zatim je blagim masiranjem skidati. Nakon skidanja gline može se javiti crvenilo, koje je posledica pojačane cirkulacije krvi, i nestaje za 20-30 min. Zbog toga se, 1 sat nakon skidanja maske, ne preporučuje nanošenje bilo koje kreme. Glinu mogu koristiti i osobe sa osetljivom kožom, jer je temeljno čisti, a koža postaje zategnuta, elasti~na i osvežena. Maska se može nanositi 2-5 puta nedeljno.

– AKNE, BUBULJICE se mogu uspešno otkloniti mazanjem gline po celom licu (u tanjem sloju) ili kod manjeg broja bubuljica samo kritična mesta i tako prenoćiti. Glina kod bubuljica koje su u prvoj fazi pojavljivanja ne dozvoljava da se razviju u gnojne, a kod gnojnih odstranjuje mogu}nost nastanka o`iljaka. Postupak skidanja gline je isti kao kod maske za lice i protiv bora. Postupak ponavljati do nestanka bubuljica.

– ZA ZAŠTITU KOŽE LICA PRILIKOM FARBANJA KOSE. Pre farbanja kose namazati glinom predeo lica koji se granči sa kosom, sačekati da se zasuši a zatim farbati kosu. Glina sprečava bojenje lica.

– POZITIVNO ZRAČENJE od kompjutera, televizora i ostalih aparata se neutrališe mazanjem lica slojem gline posle rada (kao i kod maske za lice).

– MIGRENA. Na potiljak i čelo naizmenično stavljati kremu od gline u više slojeva i dr`ati jedan sat, a zatim isprati.

– KOD IZRAŽENIH I OTEKLIH PODOČNJAKA. Mazati glinu u tankom sloju samo u predelu ispod o~iju i nositi 15-20 min. Nipošto se ne smeju mazati celo lice i podočnjaci istovremeno, jer je ko`a oko očiju izuzetno osetljiva, već samo naizmenično sa pauzom od 1 sata.

– ISPUCALI I HRAPAVI LAKTOVI, KOLENA I PETE. Namazati glinu, nositi 1-2 sata a zatim isprati. Postupak se može ponavljati sve dok laktovi i kolena ne postanu glatki.

– NEPRIJATAN MIRIS NOGU uklanjamo mazanjem gline izme|u prstiju, posle zasušivanja oprati noge, osušiti, ponovo namazati glinu i tako je nositi u toku dana i noći.

– UPALA KRAJNIKA. Preko gaze naneti glinu u debljem sloju. Na prednji deo vrata staviti onu stranu gaze koja nije namazana. Preko gaze i gline može se staviti polietilenska kesa, koja bi usmerila aktivne komponente ka koži.

– OTVORENE RANE, OGRBOTINE, ČIREVI, SPOLJNI TUMORI I MASNA TKIVA. Glina se ma`e po potrebi oko otvorene rane više puta dnevno. Ogrebotine, čireve i tumore mazati i tako nositi u toku dana i noći. Može se namazati gaza ili zavoj i staviti preko rane.

– SPOLJAŠNJE POVREDE, ZGLOBOVA I LIGAMENATA Glinu mazati učestalo na ozleđeno mesto. Ona smanjuje otok, intenzivira cirkulaciju i vrši blago fiksiranje rane. Za bolju fiksaciju mo`e da se preko namazanog prvog sloja gline stavi zavoj a zatim sukcesivno mazati ponovo glinu, pa zavoj (nekoliko puta).

– UJED KOMARACA. Namazati ujed i stalono tako nositi. Eleminiše svrab i otok.

ZA OSETLJIVE RUKE. Za osobe čije su ruke u toku rada izložene znojenju ili prljanju (mastima,uljem i sl.) u toku rada (sportiste, vozače, automehaničare i sl.). Posebno zna~ajna za osobe osetljive na hemijska sredstva za pranje. Namazati glinu u tankom sloju,kada zasuši može se nesmetano obavljati bilo koja vrsta posla. Pri tome ona štiti ruke, a koža ostaje elastična i meka. Takoće zaprljane ruke dobro utrljati glinom, zatim ih isprati pastom ili sapunom. Pri tome se postiže znatno veći efekat ispranja ruku.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Biomaska 75ml Shenemil“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *